美味掲示板|yam! BBS

This is a Bulletin board of “ask anything about our restaurant” you could ask thing like:
“Tell me the recipe!”
“Please cook this & that!”
“Please bring back the old menu!”
We’ll do our best to respond.
Anyway, please let us hear your voice.
If you want to reserve, please click the “OPEN TABLE” right now!
ATTENTION (Cancellation Policy)
[On the day:8000JPY per person / The day before and the day before the reservation date:5000JPY per person]
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MAIL:
 
Title: お知らせ。
Fri 20th Jan 2023 [11:56]
Name: kaikaya bts
医療機関が大変な事になっているようですね。気を緩めずに引き続き感染予防を徹底して営業して参ります。
さて、ニュースでも毎日のように取り上げているように、全ての物が値上がりしております。当店で扱う主力の鮮魚をはじめ、野菜・調味料・ワイン・消耗備品などが20%前後値上がりしており、昨年末にコース価格を改定させて頂きましたが、今月からはワイン価格を改定させて頂きました。
各価格は当HPのメニューコンテンツからご覧になれます。
何卒ご理解いただきます様お願い申し上げます。
皆様のお越しを心よりお待ち申し上げております。

開花屋 by the sea

Title: お知らせ。
Thu 07th May 2020 [22:32]
Name: kaikaya bts
皆様お久しぶりです。
お元気にしてらっしゃいますか?
そうですか。それは良かった!!😊
たぶんこうなるだろうなとは思っておりましたが、やはり緊急事態宣言は延長されました。開花屋も要請に従い、解除予定の5/31まで休業となりそうです😔
友人・知人・常連のお客様より「テイクアウトとかケータリングとかやれば?」なんてお言葉をよく頂戴致しますので、ちょっと考えても見ましたが、スペアリブとかエビ海老ソースとかウチの料理ってそれ向きでは無い物が多過ぎるので、まぁやるとしたらお刺身系かな?なんて考えてます。
実際に始めたらこの場でインフォしますので、その時は宜しくお願い致します。
なんかこんな内容でアップすると「なんだよ。余裕あるじゃん。」とか言われそうですが、実際はメッチャ厳しい状況でございまして、おウチ〇〇やらをやってる余裕も何もございません。しかし安心して下さい。「履いてます。」じゃなくて、このぐらいの事では開花屋は潰れません。元気もなくなりませんし、再開したら今まで通り新鮮なお魚をゴチャマンと仕入れてご提供するつもりです。
なのでそれまでお腹を空かせて待っていて下さい。
それでは!!

1日も早く世界にまた喜びが満ちますように。
Right now the world is in big trouble due to the coronavirus, so We hope that we can return to normal life, even if it's only a day sooner.

Title: Thank you as always!
Fri 05th Apr 2019 [01:51]
Name: Kaikaya Ryusuke
Dear Carmenさん
Thank you for coming to our restaurant again & again!!!!
So sorry,I was an able to be your waiter on time...
But We are very happy because we received a great comment from you.
I will serve ur dinner when you come visit again at the next dinner!
I’m grad to see you soon!
Carmenさん いつもご来店ありがとうございます!次日本に来られる時もまたご連絡お待ちしてます!
Salamat Po!!
 Magkita tayo uli.

Title: Ms
Thu 04th Apr 2019 [07:59]
Name: Carmen
It was my 3rd time eating in this restaurant! I was here last March 29 with my boyfriend.
As always, very delicious food! It was my boyfriend’s first time here and he really enjoyed his dinner.
I will come back again on May. Maybe Mr. Ryuusuke can be our waiter again? He was our waiter the first 2 times I was here. Unfortunately last time he was not available. Hehehe. I look forward to coming back again when I visit Japan in May!

Title: Miss
Sun 31st Mar 2019 [23:45]
Name: Muller Sarah
Dear Kaikaya,
I have made a reservation by Open Table for the 8th of April for my family of 5 people. There has been a mistake.
When I confirmed the booking it came up as two people on the 1st of April even if I didn't select that date and number of persons. I cannot change it on the website.
Please notice we will be 5 people and come on the 8th of April at 7P.M.
Can you confirm good reception of this message please?

Thank you,
Sarah Muller

Title: Mr
Sun 24th Mar 2019 [21:26]
Name: Neal Khepar
Dear kaikaya I have made a reservation for tonight 20 aug for 1 person, but when I confirmed the booking it came up as 2 people. The website does not allow me to select 1 person. Please accept that there will only be me attending not 2 people. Thank you.